Altijd actuele marktwaarde bekijken

Coinmarketcap

Coinmarketcap.com is een van de bekendste websites om de actuele koers te bekijken. Wij geven je op deze pagina alternatieve voor de coinmarketcap.

Monero

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Coinmarket bekijken

Kraken

The exchange to buy and trade cryptocurrencies.

Go to Kraken

Binance

Choice to trade 100+ cryptocurrencies, don't buy.

Go to Binance

Plus500 BTC

Trade in CFDs with leverage.

 

Go to plus500.com

Coinbase

Coinbase

The exchange to buy only bitcoin, ethereum or litecoin.

Go to Coinbase

Etoro bitcoin logo

Etoro

Trade bitcoin and other currencies with leverage.

Go to Etoro

Bitvavo

Large offer and easy to pay with iDeal with low fees.

Go to Bitvavo

CoinMarketCap is een website die munten volgt, met waarden in dollars, liquiditeit en handelsvolumes. Het is een veelgebruikte bron voor prijsgegevens over cryptocurrencies.

Gebruikers kunnen de beurswaarde, de prijs, het volume, het aanbod en de prijsgeschiedenis van de cryptomunten bekijken. Met andere woorden, CoinMarketCap is een platform dat informatie geeft over de marktkapitalisatie, het aantal transacties, hoe gemakkelijk deze kunnen worden verhandeld en de huidige prijs die terug wordt omgezet in dollars. Het biedt ook prijsgrafieken, en geeft een uitgebreid overzicht van de cryptocurrency markt. Er zijn momenteel 1560 Cryptocurrencies vermeld op CoinMarketCap.

De CoinMarketCap kan functioneren als een soort rating systeem dat een lijst van cryptocurrencies toont, gesorteerd in aflopende volgorde op hun kapitalisatiebedrag.

Hoe werkt CoinMarketCap’s API?

CoinMarketCap’s crypto API biedt nauwkeurige real-time, historische cryptocurrency en wisselt handelsgegevens uit voor Bitcoin, Ethereum en andere munten.

Het kan worden gebruikt om simulaties uit te voeren en om handels- of beleggingsstrategieën te backtesten. Met verzamelde gegevens van honderden beurzen en duizenden munten is het een belangrijk hulpmiddel voor cryptohandelaren.

Veel gestelde vragen over coin market cap

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vraag
Vraag
Bitpanda
Kraken
Coinbase